Om Rikard Lehmann

Rikard Lehmann

Rikard Lehmann

 

I maj 2016 fick jag ett drömjobb: kommunikationschef för Vetlanda kommun. Här, i en dynamisk kommun som satsar offensivt, får jag arbeta med det som jag brinner mest för, nämligen , kommunikation, samhällsutveckling och ledarskap.

Eftersom jag inte tror på slumpen, utan har en stark tro, så känns det som om jag för första gången i mitt liv fått en roll som jag känner meningsfull.

Att få vara en del av en arbetsplats med 2 500 medarbetare som verkligen spelar en roll i alla kommuninvånares vardag är utmanande. Uppdraget är att sätta Vetlanda på kartan och det är onekligen en utmaning och jag är övertygad om att det kommer att lyckas.

Utan alla erfarenheter från journalistiken, 25 års egen företagande och egen konsultverksamhet i Malmö och inte minst erfarenheterna från det politiska livet i Trelleborg, hade jag inte känt mig mogen den här uppgiften. Inte att förglömma engagemanget i Naturskyddsföreningen och engagemang i Omställningsrörelsen.

Privat är jag gift med Maria, har två barn från tidigare äktenskap, och lever i skogen och mår bättre än någon gång tidigare i mitt liv.

I min blogg berättar jag mer om vardagen på InfoCenter i Vetlanda och livet i allmänhet.

Vill du veta mer om hur vi arbetar i Vetlanda kommun är du välkommen att kontakta mig.

 

Hälsningar

Rikard Lehmann

0705 84 53 35

 

Rikard Lehmann AB

(RL Publishing är en bifirma)

Org.nr556522-9282

Skegrie kyrkväg 21

231 93 Trelleborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *